Przejdź do koszyka i zobacz na jaki rabat możesz liczyć.

Nie masz produktów w koszyku.

Nie masz produktów do porównania.

Pozycja
Ustaw kierunek malejący

Siatka Lista

20 na stronę

Produkty 1 do 20 z 191

Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pozycja
Ustaw kierunek malejący

Siatka Lista

20 na stronę

Produkty 1 do 20 z 191

Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stoły

Każdy lokal gastronomiczny, oprócz smacznego jedzenia, potrzebuje też wygodnego miejsca do spożywania posiłków przez klientów. Trzeba więc zaopatrzyć go w stoliki.

Jakie stoliki wybierać do lokalu gastronomicznego?

W kawiarni, restauracji, czy barze, powinny być to meble niezbyt duże - takie, które pozwolą na wygodne spożycie lunchu, obiadu, czegoś słodkiego, czy po prostu na wypicie kawy. Najlepiej sprawdzić się mogą tutaj stoliki okrągłe, na jednej nodze (z podstawą), ponieważ są one najbardziej ustawne, dają dużo "przestrzeni na nogi" klientów, a do tego pozwolą stworzyć w lokalu naprawdę miły klimat. Wygodne jest to, że takie stoliki, wykonywane na przykład ze stali chromowanej, mogą być nakrywane, ale bardzo dobrze sprawdzają się także bez żadnego przykrycia. Trzeba pamiętać o tym, że meble są wizytówką każdego lokalu. Powinny być one więc jak najbardziej estetyczne, a zarazem stabilne i starannie wykonane. Właśnie takie opcje znaleźć można na stronie https://tu-meble.pl/kawiarnia-i-restauracja.html. Wybór jednego z takich stolików na pewno podniesie prestiż danego miejsca, co oczywiście w branży gastronomicznej staje się bardzo istotną sprawą.

Praktyczne i stylowe stoliki

Oczywiście z punktu widzenia obsługi lokalu, istotne jest to, by stoliki kawiarniane były łatwe w czyszczeniu i utrzymywaniu porządku. Może zapewnić to gładki, jednolity blat. Meble te muszą być również:

  • ustawne,
  • odpowiedniej wysokości,
  • komfortowe do spożywania z nich posiłków.
Nie można jednak zapominać, że muszą też wyglądać stylowo i w zależności od charakteru lokalu, także designersko. To one bowiem, obok krzeseł, wpływać będą na to, jakie zdanie o lokalu wyrobią sobie jego goście. Wybierając takie meble do swojego lokalu, uwagę trzeba zwrócić na to ile naczyń będzie się chciało na nich ustawiać i ile osób usadzać dookoła jednego stolika. Zawsze liczy się przede wszystkim wygoda ich użytkowników. Najlepsze rozplanowanie przestrzeni umożliwiają stoliki okrągłe, np. o średnicy 60 centymetrów.

Na tej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Polityka prywatności